TKH

Bloggen om min träning

Träning

Var ska man cykla i sommar?

Semestern närmar ju sig och ett av mina mål för året är ju att uppleva lite nya trakter att cykla, så den stora frågan är ju vart man ska bege sig Sverige för att cykla? Finns det någon/några vägar som man absolut borde cykla på? Något ställe med bra landsvägscykling?

Hade ju tidigare funderingar på om man skulle cykla lite mtb i Funäsfjällen i år men har ju blivit ganska lite mtb-cykling i år så tror jag saknar tekniken delvis för det. Så tankarna har mer svängt åt att cykla racer istället.

För övrigt så har jag tagit en vilodag idag. Det kändes ju redan lite segt under gårdagens pass, efter lite mat och vila så somnade jag även på soffan ett tag. Så lika bra att lyssna på kroppen och ge den lite extra vila. Passat på att skruva lite på cykeln istället och göra rent.

2 Kommentarer

  1. Kanske Själland till helgen? 🙂

  2. Behöver du draghjälp 😉 Blir nog svårt att hinna med det då man jobbar än, någon vecka kvar till semester än.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.