TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lite intervaller

Försökt grilla benen idag med lite intervaller utomhus, gick väl okej sved till i benen ibland och pulsen for upp även om inte pulsgraferna visar det. Tror mitt pulsband lagt av den har ju inte varit pålitlig på ett tag, ett batteribyte idag hjälpte inte heller, ibland verkar den visa korrekta värden men allt som oftast inget värde alls eller så visar den konstant ett och samma låga värde fast man flåsar uppför en backe.

Blev lite av en repris av rundan jag körde förra onsdagen några intervaller på 3 km samt sedan en del backintervaller, denna gång blev det att ta i i lite fler backar. Framöver blir det att försöka öka längden på intervallerna.
Det är ju lite annorlunda  att köra intervaller utomhus jämfört mot inne på trainer, det går ju inte att få samma jämna belastning utomhus – finns ju en del faktorer som påverkar ens framfart bland annat backar och vind. Men riktigt effektiv träning så här på kvällarna efter jobbet när man inte har så mycket tid, tidseffektivt och intensivt när man periodvis lämnar sin komfortzon.

Någon ny graf också från kvällens pass, testar TrainingPeaks lite.

 
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.