TKH

Bloggen om min träning

Träning

En helt vanlig lördag, +5h träning

Inte världens bästa uppladdning, att komma hem sent under natten, inför en dag med dubbla pass med det gick bra i alla fall. Över fem timmar träning idag och nästan 16 mil på cykel. Började med ett distanspass imorse på 10 mil som gick delvis längs med nya vägar för min del, kul och se lite nya omgivningar. Sedan blev det någon timme vila innan det var dags för dagens andra pass, ett mer teknikintensivt pass och delvis lite hårdare körning (i alla fall periodvis i början när benen orkade), blev nästan 6 mil.

En dag att vara nöjd med helt enkelt 🙂

 
Dagens distansrunda

 
Effektgrafen för distansrundan, några ryck i backarna innan Sigtuna och glasspausen.

 
Samt effektgrafen för dagens andra pass.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.