TKH

Bloggen om min träning

Träning

Söndag och distanspass

Kände mig rätt seg och trött i benen imorse när jag vaknade, kändes att det blev ett par mil igår. Men det är ju söndag idag och därmed läge för distanspass, så det var bara att ladda med lite frukost och bege sig iväg till klubbträningen. Vi blev 4 st idag, började med att ta första förningen och det gick i rätt bra tempo (35-40 km/h) utan större ansträngning tack vare gynnsamma vindar. I kantvind/motvind drogs ju tempot ner lite under rundan men blev hyggligt tempo under hela  rundan, rullsnittet landade till slut på 31,6 km/h. Helt okej med tanke på gårdagen, samt benen vaknade till rätt bra under rundan så tog rätt mycket förningar.

Dock mot slutet började man ju känna av milen så vart inte mer än runt 85 km idag, mest glad över att man slapp regn. Tunga moln hänger i luften men vi klarade oss med ett par droppar vatten som inte störde. Nu blir det vila 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.