TKH

Bloggen om min träning

Träning

Söndagsintervaller

Tillbaka igen efter ett par dagars vila, torsdag & fredag blev naturliga vilodagar då jag var på tjänsteresa i Oslo. Lördagen hade jag väl egentligen tänkt ta en cykeltur men kände mig lite små trött så gav kroppen en extra vilodag, hade även en massa annat att göra också hemma. Vankas ju semester snart så lika bra att få lite ordning på saker innan dess även hemma.

Hur som helst idag blev det i alla fall träning i form av intervaller och teknikträning. Kommande vecka kommer nog också vara träning i form av intervaller till en början samt en vilodag på tisdag som det ser ut – aktiviter med jobbet då. Sen mot slutet av veckan och in på veckan därpå blir det en period med lugnare distansturer – vankas ju som sagt semester 🙂

Kroppen svarade rätt bra på dagens träning, benen kom igång rätt bra bitvis i alla fall och fick även upp pulsen ibland upp mot 180. Körde som sagt en del intervaller, knappt fyra minuter långa, samt en del teknikträning i form av kurvtagning och försökte även öva på att hålla hög kadens. Blev en del på låg växel och kadens över 90, har annars en tendens att ligga runt 80 kanske i kadens och lite tyngre växel. Bra att få lite fart i benen ibland, ska försöka få till mer sådant under höst/vinter – planen är att tänka till lite och lägga upp en plan så passen får än mer struktur.

Varmt var det dock också under dagens träning, solen sken på ordentligt, dock så fläktade det en hel del också.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.