TKH

Bloggen om min träning

Träning

Inte som alla andra…

Medan de flesta på Gotland förmodligen spenderat en solig och varm dag som denna på stranden så har jag varit ute på ett till distanspass. Dagens pass blev nästan 14 mil runt norra Gotland, ett besök till Blå lagunen och Fårösund. Hoppade Fårö då det fick räcka me de mil som man i alla fall skulle få i benen 🙂

Föregående distanspass sat kvar i benen imorse men efter en 2-3 mil så hade de vaknat till liv igen. Dock blev det lite lägre tempo idag än förra rundan. Snurrade runt lite ”extra” efter besöket vid Blå lagunen, blev en 10-15 km extra körning då jag inte hade kollat kartan allt för noga i förväg 😉

Blev lite lunch vid Fårösund innan jag rullade tillbaka mot Åminne via lite mindre vägar bitvis, blev lite grusväg idag en kort stund. Ett par andra cyklister var ute också, mestadels semestercyklare.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.