TKH

Bloggen om min träning

Träning

2 x 14,5 km intervaller på CX

Vet inte vad som hände imorse men vaknade inte förrens en stund innan 9, måste vara längsta sovmorronen denna semester. Dimman hänger tät i luften idag och prognosen har lovat lite regn, klarade mig dock ifrån det under dagens intervallpass. Körde 2 st intevaller om 14,5 km på cyclocrossen på vägen utanför stugan.

Första intervallen i svagt medlut med något mindre motlut och på vägen tillbaka blir det svagt uppför i stort sett hela vägen och några lite brantare stycken. Pressade på en del, kanske inte helt max, men tillräckligt för att få ett bra pass och at det skulle kännas i benen 🙂

Nu blir det mat och sen ska jag nog ta och byta backdäck på crossen. Funderar på om man skulle byta klingor också, gå upp från 46/34 till ovala 50/39 klingor. Ska fundera lite till på det, kanske blir en annan gång.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.