TKH

Bloggen om min träning

Träning

Knappt 2 h återhämtningspass

Idag blev det ett lugnt pass ute på grusvägarna med crossen. Trampade i lugnt tempo utan att ta i, visserligen kom jag till ett parti där det gick uppför i ett par kilometer men tog det lugnt uppför också. Dock så tog ju vägen slut vid en vändplan en bit efter backen, så fick vända tillbaka och åka utför någon kilometer också.

Finns ju så många grusvägar som går kors och tvärs här och har man inte kollat i förväg ärrisken stor att man får vända.

Körde till stor del runt på lilla klingan fram för att inte trampa för tungt idag, händer inte så ofta att man använder den. Ån så länge på de runda klingorna, bytte bara bakdäket igår. Behöver nog även byta kedjan kanske om man byter klingorna, till en något längre.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.