TKH

Bloggen om min träning

Träning

Slipsen är knuten

Dagens pass blev ett par intervaller, knappt 1 h. Började med att värma upp lite samt få igång benen med ett par korta tempohöjningar i slutet av uppvärmningen.
 
Sedan blev det 2 x 4 min inervaller med 2 minuter vila emellen därefter en lite längre vila innan vändpunkten. Sedan vart det samma sak på igen 2 x 4 minuter med  2 minuter vila emellan, 2 minuter vila och sedan en 2 minuters intervall innan man var framme vid korsningen där det var dags att vända tillbaka. På vägen tillbaka blev det en 6 minuters intervall med en liten 10 sekunders spurt på slutet. Lite väl lite luft i däcken på crossen för att köra intervaller på asfalt, skulle ha pumpat i lite mer luft innan man begav sig ut på passet. Annars var det ett bra pass med pulshöjande intervaller där benen, hjärta och lungor fick jobba.
 
Nu börjar det bli dags att göra sig iordning och ta på sig kostymen.
 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.