TKH

Bloggen om min träning

Träning

Hemma igen och väcker kroppen

Hemma igen efter semesterns resande nu är det dags att falla tillbaka till gamla rutiner samt göra lite justeringar på dessa rutiner. Det ska även planeras för nya rutiner och en träningsplan ska det börja skissas på snart inför nästa år.

Dagens korta väckningspass blev en tur runt Arlanda (tidsbrist igen…), körde två intervaller – tempointervall på 10 km samt en kort backintervall.

Kroppen kändes skaplig idag, under tempointervallen kändes benen bra, flåset var okej, däremot kändes det i magen efter någon kilometer. Var väl kanske lite efterverkning av senaste tidens resande samt att tiden hann flyga iväg under förmiddagen och det gick lite för lång tid mellan måltid och träning kanske. Samt förmodligen var det en del av ansträngningen också, då det snabbt gick över efter att jag slog av rejält på tempot efter intervallen. Nästan 37 km/h i snitt på intervallen med en snitteffekt på 257 watt, kändes bra som sagt.

Den korta backintervallen var på cirka 230 meter, kom upp i 37 km/h i snitt där också med en snitteffekt på 654 watt och en max effekt på 844 watt.

Ett kort pass på knappt under timmen men ett bra pass, nu är det bara ett trappa upp till normal träningsmängd under veckan 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.