TKH

Bloggen om min träning

Träning

Tisdagsträning

Tisdag innebär intervallträning/fartlek med klubben, idag var det dock inte många som dök upp – jag och en till. Det såg ju lite oroväckande under eftermiddagen, regnade lite när man lämnade jobbet och på vägen hem… Kanske det som skrämde bort alla andra?

Blev en drygt 5 mil lång runda istället för just intervallerna och fartleken men det passade lika bra det för min del. Rätt bra fart i början med lite medvind i ryggen, överlag så var vindarna rätt milda idag – tog inte emot så mycket.
Däremot det känns ju att det varma vädret försvunnit för tillfället, solen tittade ju fram en del under större delen av rundan men den värmde inte längre speciellt mycket. Fram mot senare delen av rundan hade ju tempraturen sjunkit ner mot 14 grader.

Benen kändes fortsatt bra, lite vila har nog gjort gott 🙂 Imorgon är det dags för klubbmästerskap i tempo, ska delta i form av funktionär – nästa år kanske det är dags att prova och delta på cykel istället… Men det återstår att se, målen för nästa år ska ju bestämas först.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.