TKH

Bloggen om min träning

Träning

Batteritorsk

Är jätte nöjd med min elektriska växlar, de växlar smidigt och stabilt. Men det gäller ju att komma ihåg att kolla status på batteriet ibland och ladda den. Blev batteritorsk på vägen hem idag på 10-mila turen. Som tur var, var det endast 15 kilometer kvar när batteriet tog slut samt att bakväxeln låg mitt i kassetten. Blev till att trampa hem på en och samma växel.

Bra uppslutning idag på klubbensträningspass, vi hade ledare för 25, 27 och 30+ grupper på plats. Dock så blev det bara två grupper 27 och 30+, var ledare för 27 gruppen vi höll dock ett 27+ tempo. Gissningsvis någonstans runt 29 i snitt eller kanske lite över till och med, hade lite över 30 i snitt totalt när jag kom hem men då hade jag knappt 3 mil transportsträcka till och från träningen.

Hur som helst blev en runda till Knivsta för fika, började med en lång förning på en drygt 2 mil eller så. Flöt på bra, försökte åter tänka lite extra på att ta det lugnt uppför och långsamma accelerationer efter backarna. Samt sedan håll jämt tempo på platten.

I Knivsta blev det gemensam fika med 30+ gruppen som anlänt dit precis innan oss, typiskt att hamna i en lång fikakö 😉

Hemåt sedan blev det lite fartökning i slutet, körde bland annat en bra backintervall – snittade 709 watt under 31 sekunder 🙂

En bra lördagsförmiddag helt enkelt – cykel, solsken och trevligt sällskap.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.