TKH

Bloggen om min träning

Träning

Fika i Rimbo

Vilken helg – massa sol 🙂

Samt en snabb tur till Rimbo idag för en fika. Från Märsta till Rimbo blev det ett snitt på nästan 35 km/h, vi var tre stycken som hjälptes åt med dragjobbet. Blev ganska långa förningar, benen funkade bra trots 10 mil cykling igår, men lite kortare förningar kanske hade vart fördelaktigt. Trodde vi skulle bli ikapp åkta av det snabba gänget som kom från Väsby men vårt tempo var så pass bra att vi hann före till fikat. Dock så var Alf redan på plats.

Det blev en ganska lång gemensam fika i solen, innan vi gemensamt började rulla hemåt igen. Rullade ganska lugnt genom Rimbo innan vi började rotera i kedjan och snart hade vi rätt bra fart utan några markanta fartökningar, snurrade på jämt och fint. Kul!

Vek av strax efter Lunda Livs och tog vägen via Arlanda hem, tempot sjönk lite under solo körningen men inte mycket förens sista kilometrarna. Drygt 8 mil på cykelkontot idag och lite över 34 km/h i snitt på hela rundan. Nöjd att benen orkade med det efter gårdagen.

Omvandlingen från arbetshörna till träningshörna har även det gått framåt, lite smått kvar att fixa än men det börjar likna något 🙂

 
Någon som kan gissa när jag hade förningarna under de första 75 minuterna?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.