TKH

Bloggen om min träning

Träning

Arbetshörna blev träningshörna

Som sagt skrivbordet åkte ut och det fick bli en liten träningshörna istället. Har ju haft trainern stående i vardagsrummet under vinterhalvåret tidigare men nu tänkte jag att den ska få stå i hörnan som börjar ta form. Ska dock skaffa mig en ny trainer, den jag har började ju låta till och från senast. Dock inte beslutat mig för vad det ska bli, lite sugen på en med virtual reality funktion men den måste även kunna gå att köra som vanlig trainer på ett smidigt sätt samt helst ska den ju inte kosta en mindre förmögenhet.

Tacx i-Vortex skulle kunna vara ett alternativ eller kanske Kurt Kinect Road Machine eller Rock and Roll om man skippar VR funktionaliteten. Ska fundera lite till på det än så länge är det ju utomhus som gäller.

 
Gardiner för att kunna skärma av hörnan vid behov och för ljuddämpning, slitstark heltäckningsmatta för ljuddämpning och under den träningsmatta. Skulle velat måla om lite men ett stort akvarium gör det lite bökigt så får vänta för tillfället. Lite belysning ska upp i form av led-lister

 
Samt sen återstår ju lite städjobb samt ordna till lite teknik också.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.