TKH

Bloggen om min träning

Träning

Kvällsrunda med lite intervaller

Planen med kvällens runda var att trampa lite lätt en runda, funderade först på en runda via Knivsta till Sigtuna för en glass. Men så blev det inte, tog min vanliga kvällsrunda på 4 mil.

Började med att trampa i lugnt tempo efter en 15 km så tänkte jag att jag kunde köra lite korta intervaller och ta i lite när det gick uppåt. Så det var bara att köra hårt några gånger i ett par backar. Kändes bra i benen, så pass bra att beslöt för att köra en 5 minuters intervall också på vägen hem.

Blev några nya toppnoteringar i effekt (iaf de som jag har i Golden Cheetah):

  • 10 sek @ 910 Watt
  • 20 sek @ 782 Watt
  • 5 min @ 322 Watt

Peak på 955 Watt, behöver nog öva lite på trycket i korta sprintar. Vore ju kul att kom upp i över 1000 Watt ibland 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.