TKH

Bloggen om min träning

Träning

In i dimman… och ut i solskenet

Solsken i morse när jag styrde cykeln mot Väsby och dagens distanspass där jag skulle leda en 30+ km/h grupp. Kom inte så långt innan jag möttes av en vägg. Av dimma… Att passera Rosersberg var som att köra genom gröt eller något, tjock tät dimma. Så pass tät dimma att det bildades vattendroppar på glasögonen, inte mycket till sikt.

En bit innan Väsby lättade dock dimman igen och resten av dagen blev riktigt fin med solsken. Bra uppslutning även idag vid Cykelhuset, det blev två grupper förutom min även en 27-grupp.

Det blev bra fart mot Rimbo utefter Almungevägen, vi låg väl runt 35 km/h ibland lite snabbare och det rullade på bra. Vid rondellen var det dock några som började få problem att hänga med i farten och vi delade upp oss i två grupper, tog det lite lugnare tempo fram till Rimbo med dem som inte hängde med. Trots detta hade vi 33,8 km/h i snitt på de knappa fem milen till Rimbo från Väsby.

Efter fikat blev det lite lugnare tempo hemåt, men farten och distansen började kännas av hos några i gruppen mot slutet. Dock så väntades det in och gruppen höll bra ihop även om det blev långa luckor ibland. En trevlig runda i solskenet och 115 km att lägga till på cykelkontot.

 

 
Ibland vet man inte vad man tar foton på i farten…

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.