TKH

Bloggen om min träning

Träning

Säsongsavslutning på tisdagsträningar

Det blir mörkt snabbt och tidigt numera, därmed dags att runda av en fantastisk säsong med tisdagsträningar med klubben. Det har gått lite upp och ner med antalet deltagande men de flesta tisdagar har vi varit några som dykt upp och kört olika typer av pass – backintervaller, snabba rundor, lugna rundor och olika typer av intervaller.

Vi drog igång tisdagsträningarna i början av maj med backintervaller i strålande solsken det första passet var med bra uppslutning, idag körde vi avrundningen för säsongen med lika bra uppslutning och lika bra väder.

Intervallen är cirka 500 meter uppför backen (vi körde även en variant på 800 meter idag), inte så långt kan man tycka, men man hinner bli bra trött på den korta sträckan när man tar i ordentligt. För egen del kändes det som om det gick rätt trögt uppför idag, första intervallen kändes bra men benen mattades av sedan. Dock när jag tittar på wattsiffrorna är de nog ungefär likvärdiga som tidigare.

Kul att det blev så bra uppslutning på säsongsavslutningen, känns som vi har haft en riktigt bra säsong på landsvägsträningarna. Vi fortsätter så klart med klubbens träningar på helgerna så länge vädret tillåter.

För egen del kommer vardagskvällarna börja övergå till annan form av träning än cykling, bland annat lite löpning och gym så småningom kommer även trainern att plockas fram för cykling inomhus.

Tack för många trevliga och bra träningspass på tisdagskvällarna denna säsong!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.