TKH

Bloggen om min träning

Träning

Under 25 min

Löpning idag igen, 5 km ännu en gång denna gång under 25 minuter. Planen är att fortsätta springa 5 km ett tag till framöver sedan börja sakta öka distansen. Målet, ja egentligen har jag inget mål med löpningen mer än att få omväxling till cyklingen men det vore ju kul och nån gång kunna springa en mil under 50 min. Får väl se hur det går med det.

Helgen ser ju lovande ut vädermässigt så då gäller det att passa på och cykla, nästa vecka ser ju dystrare ut med mer höstlikt väder. Kanske dags att smygstarta trainersäsongen eller gymträning under nästa vecka om det blir för dystert väder.
Att det är molnigt och att det blir kyligare är okej, regn och slask som jag vill slippa.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.