TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ledare på lördagsträning

Lördag igen och därmed ett pass med klubben, idag stod jag uppskriven som ledare för en 27-grupp. Blev en ganska liten grupp, 5st, då de flesta som tagit sig till samlingen ville köra lite snabbare. Hur som helst åkte vi iväg med ett gemensamt mål, fika i Knivsta. Den snabbare gruppen skulle ta en lite längre väg. 20 st tror jag att vi var allt som allt på dagens träning fördelat på tre grupper.

Min lilla 27-grupp blev snarare en 30-grupp då vi framme i Knivsta hade ett snitt på runt 30 km /h, men alla var nog nöjda med det. Trots att vi blev omkörda av den snabba gruppen på väg till Knivsta så hann vi först till fikat 🙂 Vi tog en lite rakare väg den sista biten.

Precis som hela denna vecka så låg dimman tät på morgonen men den släppte och fram mot dagen började även molntäcket spricka upp. Så här på eftermiddagen så har det blivit blå himmel istället, fantastiskt väder i mitten av september.

Dagens runda blev en trevlig tur i behagligt tempo, benen kändes lite tunga till en början kanske lite matthet i dem efter löpningen tidigare i veckan. Fick ihop strax över 100 km.

Blev inga vidare bilder idag från rundan, höll kameran snett och så hade linsen immat igen…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.