TKH

Bloggen om min träning

Träning

Söndagsträning på nya vägar

Ännu ett distanspass förbi, runt 10 mil vart det idag också bitvis med bra fart. Kämpigt blev det även mot slutet när vi fick motvind hem från Uppsala men det var bara att bita i.

Själva rundan idag gick på delvis nya vägar för min del, via Sigtuna och Erikssund mot Örsundsbro och sedan Uppsala för att till slut vända tillbaka hem längs med gamla Uppsalavägen. Riktigt trevligt med variation i rundorna. Bra väder också där solen tittade genom molnen ibland men som sagt en hel del vind också.

Idag blev det bara ett kort stopp vid Örsundsbro och ICA för dem som behövde fylla på. Själv gick jag runt hela rundan på en stadig frukost innan avfärd, en gel vid stoppet samt vatten och sportdryck utan kolhydrater. Även med en 10 mils runda igår fanns krafter att ta förningar i 35-40 km/h i medvinden, i motviden fick man kämpa mer för att hålla farten runt 32-33 km/h.

Snittet för hela rundan landade en bit över 30 km/h.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.