TKH

Bloggen om min träning

Träning

Trötta löparben presterade

Efter förmidagens cykelpass så har jag fyllt på depåerna med mat och vilat lite. Dagens träning däremot var inte slut med cyklingen, för att hålla igång löpningen tvingande jag mig själv ut på ett andra pass för dagen.

Blev 5 km rundan som jag börjat springa, ett enda mål fanns i sikte ta sig runt hela rundan med benen som var lite möra efter cyklingen. Lite udda känsla att börja springa, även om jag hade vilar ett par timmar, men efter ett par steg så kändes det normal igen. Dock kändes ju benen matta men när jag kollade på klockan efter ett par hundra meter så var ju tempot hyggligt.

Drygt 2 kilometer flöt på bra sen kom en dip när det blev motvind och strax efter rundans enda lilla backe, men strax efter krönet väntar ju nedförsbacke och sedan var det medvind hem så var ju bara bita i. Sänkte dock tempot en aning (tror jag) för att hålla ihop hela rundan, strax efter 4 km kändes som det inte fanns så mycket krafter kvar men var ju knappa kilometern kvar så de skulle man ju orka.

Visst orkade man den sista kilometern också 🙂 Tiden blev ju hygglig också 24 min 56 sek på 5.06 km, 4:56 km/min tempo, så det får man vara nöjd med.

Imorgon blir det välbehövlig vila 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.