TKH

Bloggen om min träning

Träning

Löpning & balansplatta

Har börjat veckan med två vilodagar från träning men har vart fullt upp i alla fall – middag ute på stan i måndags och tvättstuga igår. Idag var det dags för lite träning igen, blev 5 km löpning i solnedgången som sedan följdes upp med lite övningar på balansplatta.

Tur med vädret i alla fall, har ju varit riktigt höstväder med regn och blåst de senaste dagarna och betydligt kyligare luft. Nu under kvällen var det visserligen kyligt men uppehåll och som sagt så tittade till och med solen fram. Dock sjönk den snabbt också.

Av löpningen vart det inga rekordtider utan höll tempot strax under 5 min / km, inte för att mina fötter orkade röra sig snabbare för den delen 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.