TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ökade distansen lite men långt kvar till månen

Löpning idag igen, ökade distansen lite idag till strax över 7,5 km. Tempot sjönk lite och slutade på 5:09 min /km. Flåset kändes okej och kontrollerat men benen är ju fortfarande ovana vid löpning så de kändes lite slöa.

Men det är väl bara en vanesak, samt jag tränar ju inte löpning för att bli löpare utan är ju bara ett komplement till cykelträningen och ett sätt att få lite omväxling när det inte är högsäsong.

Dock nu under helgen så har jag tänkt passa på att cykla igen, ska ju bli bra väder enligt prognos i alla fall. Tveksam dock om det blir lördagspasset imorgon från Väsby, ska nog passa på att sova ut lite istället och cykla lite senare på dagen istället. Länge sen man inte hade klockan ringande en morgon, kanske dags imorgon.

Så till det där med att det är långt kvar till månen. På Endomondo kan man ju se lite statistik av kanske lite mer udda slaget, som till exempel hur långt av distansen till månen som man loggat. Man kan lugnt säga att jag har en bit kvar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.