TKH

Bloggen om min träning

Träning

Sovmorgon & Kaffe

Det blev sovmorgon till hela 8 idag, tror att det behövdes då jag visst somnade på soffan igår kväll när man kolla på tv. Vakna till vid 22.30 och bestämde för att det var dags att sova 😉

Blev även en lång frukost samt sedan ut för att handla lite då min Krups kaffemaskin tycks ha givit upp efter ett par år. Automatiskt test som går igång hela tiden och så dyker en felkod upp på skärmen. Eventuellt något läckage inuti apparaten.
Nåja fick bli en vanlig bryggare denna gång, dricker ju egentligen bara kaffe på helger och de vardagar jag är ledig hemma. Visst var det smidigt att bara trycka på en knapp på maskinen och så var en kopp kaffe klart, men ska nog kunna ha tålamod och brygga också när man är ledig.

Nu ska jag ta och vila lite efter lunchen jag precis ätit, sen blir det nog att bege sig ut ett tag och njuta av vädret. Kanske cykla lite CX i lugnt tempo…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.