TKH

Bloggen om min träning

Träning

Tappat ännu en skruv…

Ja det är inte lätt när man hela tiden tappar skruvar…

Tog en bra stund innan jag kom ut på cykel idag, efter att ha ätit lunch kände jag mig rätt seg… Blev sent på eftermiddagen innan jag kom iväg för en liten sväng på crossen i lugnt tempo. Började med ett par kilometer asfalt mot Rosersberg innan jag veck in på grusvägar och fortsatte mot Rosersberg slott och ett varv i slottsparken.

Blåsigt hade de hunnit bli också och en del moln som drog fram, dock inga som skymde solen. Snurrade runt lite på grusvägar mellan Rosersberg och Steninge för att sedan hamna vid Steningebadet där jag stanna till. Blev rätt förvånad när jag inte kunde klicka ur högerfoten… Fick ta av skon för att få loss den från pedalen, visade sig att jag tappat en skruvarna som håller fast klossen. När man försökte klicka loss sig så vred sig bara klossen..

Skruvade loss klossen, vilket inte gjorde det lättare att cykla hem de sista kilometrarna men kändes bättre det än att sitta helt fast utan en möjlighet att få loss foten vid behov.

Märks även att hösten är här – fåglarna flyttar och träden börjar ändra färg.

4 Kommentarer

  1. Vilken fin dag! Som perfekt för cykling! Härliga bilder och fina färger. Loctite är bra grejer för övrigt 😉

  2. Har hört loctite nämnas fler än en gång nu 😉 Står högt upp på listan att köpas in 🙂

    Ja var en riktigt fin dag igår, synd bara att man själv va så seg å att det dröjde innan man kom iväg. Var molnfri himmel fram tills jag gick ut.

  3. Tappa skruv på SPD-klack = många watt! 🙂

  4. Måste vara det, synd bara att man inte har något bevis på det 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.