TKH

Bloggen om min träning

Träning

Köra säkert i vinter

I vinter ska jag köra säkert 🙂 Nya vinterdäck är fixade till bilen 🙂 Idag blev det äntligen lite träning igen, har ju inte tränat på fyra dagar av olika anledningar. Lite allt möjligt har ju kommit emellan – aktiviteter med jobbet, extra föreningsstämma med bostadsförening för att rösta om balkonger, styrelsemöte och vardagsliv.

Idag blev det i alla fall 5 km löpning, tidseffektivt sätt att få upp flåset. Förbättrade min tid på 5 km med några sekunder. Blev 4:51 tempo idag, på gränsen vad jag orkar med just nu känns det som, kanske går att ta i lite till.

Äntligen helg också, kanske man hinner andas ut lite efter veckans aktiviteter 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.