TKH

Bloggen om min träning

Träning

2013 inte riktigt mitt år… Kort trainerprämiär

Vädret var lite så där att det inte kunde bestämma sig om det skulle vara uppehåll eller börja regna. Till stor del blev det uppehåll, så här när man är efterklok och vet resultatet 😉

Då det var blött ute på morgonen så var jag inte så sugen på att gå ut att cykla trots att jag först tänkte det. Tog på mig löparskorna istället och gick ut och sprang 5 km innan lunch istället, förbättrade tiden från igår med 8 sekunder. Kom att tänka på under löpningen att jag kanske skulle ta och testa trainern senare på dagen och testa lilla hörnan som har satts upp för dess skull.

Sagt och gjort vila några timmar och sedan plocka fram trainern och fixa iordning allt. Tänkte jag skulle köra ett 2 x 20 min pass på 250 watt. Allt bra till en början, visst lite varmt som vanligt trots fläktar man kan aldrig ha för många eller för stora fläktar när det gäller trainer tror jag.

Ljuddämpningen från heltäckningsmattan och gardinerna var perfekt och underhållningen via skärmen i skåpet fungerade helt okej. Hann att köra uppvärmningen och runt 7 minuter på första intervallen, sen small det ordentligt. Backdäcket exploderade rent ut sagt…

Ännu en sak att lägga till listan av saker som pajat under detta år, listan börjar bli lång… Nåja visserligen har ju däcket rullat bra många timmar och kanske något hamnade i kläm när jag pumpade upp det innan passet… Gammal slang i den dessutom stått sen senaste, kanske borde bytt.

Nåja får väl ta och köra lite balansövningar istället medan man väntar på att bastun ska bli varm.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.