TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ny vecka nya träningsmöjligheter

Förra veckan blev lite av en vilovecka från cykling, inte en meter cyklad utomhus och ett kort pass inomhus som slutade i ett exploderat däck. För övrigt inte mycket annan träning heller, lite löpning, så vart ju lite an en vilovecka.

Nu är det dock en ny vecka och nya möjligheter att träna, börjat med en 5 km löprunda idag som kändes hyggligt tung trots allt vilande från träning. Blev dock hygglig tid iaf strax över 24 min.

Annars är det lite av cykelverkstad just nu, ingen fungerande landsvägscykel just nu… Men har väl iofs ställt undan landsvägshojen från utomhuscykling för denna säsong, såvida det inte blir riktigt bra väder nån dag (förutsätter att jag mekat ihop cykeln också ).

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.