TKH

Bloggen om min träning

Träning

Nytt försök: Gick bättre denna gång

Skruvat ihop racern igen, den är tillbaka i nästan original skick igen. Mekanisk växelgrupp, original styre och stam. Visserligen vevparti/klingor, hjul och sadel är ju inte original… Kanske mer 50/50 original och utbytt 😉

Hur som helst  ett nytt trainerdäck har skaffats också så var ju dags att ta en ordentlig premiär. Hörnan fungerade alldeles utmärkt, ljuddämpningen känns hur bra som helst 🙂

Benen kanske inte kändes lika bra, eller så är de inte riktigt vana att nöta trainer just nu. Det blir ju sällan samma belastning när man är ute och kör i klunga, man ligger ju på rulle så mycket och glider med. Förningarna är ju ofta korta, finns ju undantag ibland dock 😉

Blev ett 45 minuters pass där jag körde 3 x 10 min och försökte hålla mig någonstans runt 240-250 watt i intervallerna. Lite segt kändes det ju men gick ju vägen i alla fall, som vanligt blev det ju varmt när man trampar trainer.

 
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.