TKH

Bloggen om min träning

Träning

Nytt försök: Gick bättre denna gång

Skruvat ihop racern igen, den är tillbaka i nästan original skick igen. Mekanisk växelgrupp, original styre och stam. Visserligen vevparti/klingor, hjul och sadel är ju inte original… Kanske mer 50/50 original och utbytt 😉

Hur som helst  ett nytt trainerdäck har skaffats också så var ju dags att ta en ordentlig premiär. Hörnan fungerade alldeles utmärkt, ljuddämpningen känns hur bra som helst 🙂

Benen kanske inte kändes lika bra, eller så är de inte riktigt vana att nöta trainer just nu. Det blir ju sällan samma belastning när man är ute och kör i klunga, man ligger ju på rulle så mycket och glider med. Förningarna är ju ofta korta, finns ju undantag ibland dock 😉

Blev ett 45 minuters pass där jag körde 3 x 10 min och försökte hålla mig någonstans runt 240-250 watt i intervallerna. Lite segt kändes det ju men gick ju vägen i alla fall, som vanligt blev det ju varmt när man trampar trainer.

 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén