TKH

Bloggen om min träning

Träning

När går du upp en lördagmorgon?

Själv vaknade jag pigg 05:45 idag av mig självt, tänkte att det är väl lika bra att gå upp. Frukost och lite slapp, innan jag strax efter 8 rullade iväg med mtb:n.

Började med att cykla runt på ett fält och testa lite och fundera på en CX-bana. Efter lite cirklande runt så begav jag mig mot Väsby på grusvägarna via Rosersbergs slott. Samling vid cykelhuset vid 10 , på mtb blev det bara jag och Åke, sedan var det ett par stycken som skulle ut och köra lvg. Hade fått med mig massa långt gräs som trasslat in sig i bakväxeln, som jag blev uppmärksammad om vid cykelhuset, kanske därför det gick lite trögt eller inte…

Åke guidade på  lite nya grusvägar för min del innan vi kom fram till lite mer välbekanta vägar mot Rosersberg, ett varv i slottsparken och sedan bar det iväg mot Steninge och till slut hemåt.
Drygt 5 mil blev det, lite mer trögrullat än vad man är van vid från landsväg 😉

Lite duggregn under tiden jag spanade CX-bana samt på väg mot Väsby, annars var det ett grått höstväder med en hel del blåst.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.