TKH

Bloggen om min träning

Träning

1 timme jogg

Måndag igen och det var dags att dra igång en ny vecka och därmed en ny träningsvecka också. Drog igång veckan med lågintensiv träning i form av att jogga, lyckades hålla igen på tempot för en gångs skull – riktigt lugnt joggtempo 🙂

Provade även nytt att jogga längs med elljusspåren för att växla om till lite mjukare underlag än asfalt. Lite jobbigare var det ju också även om tempot var lågt men det är ju betydligt mer kuperat där så det blev ju lite pulshöjningar ibland.

Dock syftet med dagens pass var ju inte att få pulsen så mycket eller att springa så långt som möjligt, utan det var att träna lite på uthålighet i löpningen. Därav en timmes joggande.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.