TKH

Bloggen om min träning

Träning

Loctite, inga fler tappade skruvar?

Ja svaret på den frågan återstår men nu är den här i alla fall, en flaska loctite. Ska väl förhoppningsvis hålla ihop mina saker lite bättre framöver 🙂

Låg styrka men jag hoppas det räcker i alla fall.

 
 
Sen så ska mina Ultegra Di2 växlar gå sällskap av ett par Ultegra bromsar. Känns som en lämplig nivå för en motionär ;)

 
 
Det blir även ett nytt styre, varför ett nytt styre kan man ju fråga sig. Dessutom ett i aluminium, vad var det för fel på FSA K-Wing styret i kolfiber? Inget egentligen men svart blir bättre färgmatchning och det är väl nog så viktigt. Sedan är det nya ju 12 gram lättare enligt specifikationen. Till sist så fanns även en annan anledning, hade jag behållit FSA K-Wing styret hade jag velat ha en ny styrstam till den. Nu hade jag ju en Ritchey WCS 260 styrstam liggandes hemma, som tyvärr inte passade ihop med FSA K-Wing styret, däremot passar den med nya styret.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.