TKH

Bloggen om min träning

Träning

Hej 4×4 min, länge sen… Failed…

Länge sen man körde 4×4 min pass på trainer, kände att jag skulle köra ett tidseffektivt pass idag. Men ett 4×4 min pass kanske var att ta i, det började i och för sig bra men halvvägs in i andra intervallen försvann viljan att trampa hårt hel och det blev ett stort ”fail” på den intervallen.

Nåja bara ta nya tag, sänkte ambitionen i resterande intervaller. Kanske unnat mig för mycket god fika  på sistone i kombination med lägre träningsintentsitet. Om en dryg vecka är det slut med sådant då drar träningen igång på allvar igen, även om intensiteten kanske inte kommer vara den högsta till att börja med.

Tills dess får jag väl nöja mig med att jag har en ny sadel (även om jag inte använder den än), lite andra kritiska komponenter saknas ju än…

 
Intervall 2 gick åt skogen, viljan sprang iväg…
 
Dags att köra igång då…

 
…alldeles strax, bara värma upp lite först.
 
 
Unnat mig för mycket fika kanske…

 
Nåja en ny sadel i alla fall… Stolpen saknas dock än och lite annat viktigt för att få ihop en cykel…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.