TKH

Bloggen om min träning

Träning

Avbröt efter 40 min..

Avbröt dagens träningspass lite ofrivilligt efter 40 min… Körde ett pass med effekttest idag – 5 min, 2 min och 30 sek.

Hann köra uppvärmningen och sedan 5 minuters intervallen och första 30 sekunders intervallen, i slutet av 30 sekundersintervallen började vaderna krampa så stannade till för att sträcka på benen ett tag. Fortsatte sedan men märkte att effektmätaren inte gav någon effekt längre till trainerroad 🙁

Då var det roliga slut, inge kul att köra ett trainer-pass när man inte kan se effekten speciellt med tanke på att man skulle köra så hårt man orka på intervallerna. Då vill man ju se vad man presterar. Körde lite nedvarvning och avslutade sedan efter 40 min istället för en timme.

Sist jag körde samma pass var i slutet av januari:

  • 5 min: 303 Watt (Januari), 335 Watt (idag)
  • 30 sek: 566 Watt (Januari), 560 Watt (idag)
  • 20 sek: 592 Watt (januari), 625 Watt (idag)

Förbättring på 5 minuters intervallen och förbättring på de första 20 sekunderna under 30 sekunders intervallen, men hela 30 sekunder intervallen var något sämre. Men som sagt kramp i vaderna.

Effektmätaren behövde en liten omstart, nu ger den effekt igen 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.