TKH

Bloggen om min träning

Träning

Nätet har många svar :)

Det blev CX idag också i strålande väder, planen var att vi skulle reka bana inför CX-tävlingen som klubben arrangerar i november. Tänkte att jag tar en sväng innan dess, så åkte ut 1 ½ timme innan vi skulle kolla bana.

Blev en tur till Rosersberg för ett varv i slottsparken och sedan några varv på grusvägarna mot Steninge. När jag cirklade runt på grusvägarna kollar jag ner på GPS:en och ser att min Garmin Edge 800 har slocknat. Stannar till för att se vad som kan ha hänt, inget händer när man försöker slå på den.
Tänker inte en till pryl som går sönder det här året…

Nåja inget att göra åt det ute i skogen utan cyklar vidare. Var ute cirka 4 timmar totalt, blev ju inte någon jätte distans för det, skulle väl gissa på att jag fick ihop 4 mil eller så. Mycket av tiden i slutet var ju att kolla bana, hann till och med bli mörkt innan man kom hem.

Väl hemma provade jag att plugga in min garmin till datorn men den total vägrar, ingen reaktion alls, den börjar inte ladda och dyker inte upp som enhet 🙁
Söker lite på nätet och hittar att andra har haft problem också med att den bara dött. Någon hade fått förslaget att göra en hård reset, tänker att jag inte har något att förlora så bara att prova det:

  • Slå på enheten och peka på skärmen längst upp till vänster.

Som tur var så funkade det 🙂 Enheten gick igång igen och nu laddar den 🙂

Nu väntar en vecka med höstlyx – Semester.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.