TKH

Bloggen om min träning

Träning

5 första veckorna i planen

Lagt till en ny flik ovan i menyn med min träningsplan. Än så länge är årsplanen där och detaljplanen för de 5 första veckorna, förberedelseparioden. Utmaningen under denna period kommer inte vara träningen i sig självt utan snarare att få ihop schemat och anpassa sig till ett strukturerat sätt att träna. Att ta sig till gymmet alla de planerade passen kanske kan bli lite av en utmaning också, inte för att de egentligen är så många, men att gå från 0 till 3 gympass i veckan. Ska nog försöka smygstarta lite under den här veckan och ta mig till gymmet en eller två gånger, torsdag kanske då säger prognosen nämligen att det ska bli regn.

Funderar på vad man ska hitta på idag, prognosen säger att det molntäcket ska lätta lite under eftermiddagen så avvaktar nog med träningen lite, har ju hela dagen på mig 🙂 Prognoser är ju dock inte så pålitliga så vi får väl se. Igår var det snöflingor i prognosen för fredag men nu är det lätt regn och sol istället.

Nu blir det i alla fall en kopp kaffe.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.