TKH

Bloggen om min träning

Träning

Leverans #2

Där damp även det paketet som jag väntade på ned. Vem vet kanske med lite tut kommer ännu ett paket imorgon 🙂

Kraftkällan (förutom jag själv då, som förhoppningsvis blir den största kraftkällan) till cykeln har anlänt och en ny kontrolenhet. Dessutom ska det testas lite nya däck, mina Continental GP4000S har ju rullat länge nu så var dags i alla fall att byta bakdäcket. Riktigt hållbara däck måste jag säga som rullar bra också.

2 Kommentarer

  1. Nya däck är alltid kul, återkom gärna med en recension när du testat några mil på rull! 🙂

    //Mattias

  2. Ja ska bli kul att testa dessa och se om man märker någon skillnad. Får dock se när tillfälle ges att testa dem, om det blir inom närtid eller om det blir först nästa säsong.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.