TKH

Bloggen om min träning

Träning

Uppdaterar firmware på cykeln

Blev en vilodag idag, kände efter och kände mig inte helt sugen på träning idag. Tar igen det imorron 😉

Istället så har jag fixat lite med prylarna som levererades idag, dock inte monterat något på cykeln egentligen än men man kan ju förbereda det man kan. I detta fall innebar det att koppla upp cykelns elektronik till datorn och uppgradera till senaste firmware på alla komponenter.

Det börjar bli komplext att äga en cykel och serva den när den behöver kopplas in och diagnostiseras med hjälp av en dator 😉 Nja, så komplext kanske det inte var bara klicka på next ett par gånger. Tur att systemet i alla fall är trådbundet så ingen kan hacka in sig under körning och ställa till med besvär i växlingarna 😉

Det här innebär även att jag kommer att köra med internt batteri, visste att jag skulle landa där för att bli nöjd.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.