TKH

Bloggen om min träning

Träning

Väntar på leverans

Väntar på leverans av ett paket med lite de
lar till nya racern, passar på att renskriva lite mer av den detaljerade träningsplanen under tiden. Detaljplanen sträcker sig fram till mitten av januari men man är ju ledig igen under jul/nyår så då finns det ju tid igen att utvärdera och detaljplanera fortsättningen.

Får se om man kanske tar sig till gymmet idag för att smygstarta eller om det blir någon form av lågintensiv träning. Först dock vänta på paketet, ett par till paket är ju också på väg men de lär inte dyka upp idag. Dock inom ett par dagar bör man väl ha det mesta på plats, även en ny eker till Easton-hjulen. Får se hur man lyckas med montering av den och om man lyckas rikta upp hjulet så att det i alla fall blir någorlunda rakt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.