TKH

Bloggen om min träning

Träning

5 x 5 min trainer i väntan på sol

Morgonens snöfall var inte så långvarigt, lite väl tidigt än med snö även om det senare ska bli kul att åka skidor igen.

Prognosen lovar ju sol och bra väder resten av dagen, kanske att den har rätt för solen tittar faktiskt fram bland molnen just nu. Själv så har jag passat på att träna under tiden.

Körde ett 45 minuters pass med 5 x 5 min på cirka 240-250 Watt i intervallerna och 2 ½ minuter vila mellan dem. Intervallerna blev lite av styrkeintervaller då jag körde dem på relativt låg kadens, 65-70. Blev varmt som vanligt, kanske lite extra varmt idag då jag tänkte att jag kör ju ändå bara ett kort pass och inte så intensivt. Slog bara på 2 av 3 fläktar… Kan sammanfattas med varmt. Värmen kanske höjde pulsen lite också, tycker den var något hög idag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.