TKH

Bloggen om min träning

Träning

Cyklat några kilometer och passerat 700 mil

Idag var det fortsatt jobb med att markera CX-banan samt testköra lite. Tog en lite sväng sedan med crossen på asfalt för att skrapa ihop några kilometer till och få lite frisk luft. Blev inte mer än knappt två mil men har i alla fall nu passerat 700 mil cykling utomhus för i år.

Även om jag varit ledig den här veckan så har jag tagit det lugnt med träningen, dels för att jag inte känt mig helt hundra procentig – har nog varit lite förkyld. Inget som slagit till med kraft dock.

Imorgon är det dags att återvända till jobbet men det är också dags att dra igång och träna efter planen, blev ju tyvärr ingen smygstart på gymmet denna vecka så är nog hög tid att starta med det imorgon.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.