TKH

Bloggen om min träning

Träning

Svårt att trampa runt med en fot i taget

Kort om tid idag för träning, dels möte på jobbet som gjorde att man va hemma lite senare än vanligt samt sedan telefonmöte om CX-tävling på kvällen. Hann dock med och klämma in ett 45 minuters träningspass på trainer däremellan.

Det blev ett lite annorlunda pass jämfört mot vad jag kört tidigare, började med att plocka fram två hinkar och ställde dem bredvidd cykeln, en par var sin sida. Nej jag tog inte i så hårt att jag blev illamående 😉

Hinkarna var upp och nedvända och fungerade som stöd, idag var det nämligen dags att träna på rundtramp – klicka loss ena foten upp med den på hinken som användes som pall och sedan trampa med en fot i taget. Inte helt lätt att få till ett jämt rundtramp, ibland gick det bra några varv sedan blev det lite ryckigt ibland och varje gång vart det jobbigt efter ett tag.

Körde efter en uppvärmning enligt: höger fot, båda fötterna, vänster fot, båda fötterna och så repetera. En minuts intervaller par fot blev det följt av en minut med båda fötterna trampandes innan det var dags att växla till den andra foten.

Jobbigt som sagt, finns en del att slipa på när det gäller tekniken…

 
Suddig mobilbild, ännu svårare att försöka trampa med en fot och samtidigt ta ett foto…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.