TKH

Bloggen om min träning

Träning

Pusselbitar

Bygget av cykeln går sakta framåt, små pusselbitar faller på plats då och då. Senaste tillskottet är fästet för det interna batteriet, nu ska det väl sitta säkert i sadelstolpen. Lite längre fram i bygget kommer jag stå valet att bygga klart eller vänta till senare, tills våren, innan jag tar vevpartiet från min Giant och flyttar över det.

Finns väl egentligen ingen anledning att hänga upp den nya cykeln på trainern förrän närmare nästa säsong så man hinner vänja sig och trimma in sittställning. Dock så vill jag ju köra med effekt på befintlig cykel i trainern så vevpartiet får väl sitta kvar på den, även om jag skruvat ihop dess original vevparti också fast med nya klingor – ett par ovala rotor klingor.

För övrigt så kvitterar jag ut veckans vilodag idag, kanske lite tidigt i veckan men det får funka. Ska väl iofs kanske använda min balansplatta och foam roller lite. Imorgon är tanken ett pass på sats igen, känner fortfarande av träningen från måndags där. Som sagt länge sen man lyfte vikter.

 
En liten pusselbit, eller rättare sagt två, två gummifästen som håller batteriet på sin plats i sadelstolpen.

 
Ihop skruvat vevparti, dock inte denna som ska på den nya cykeln.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.