TKH

Bloggen om min träning

Träning

Trainer istället för gym

Kollektivtrafiken (http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article17718884.ab) ställde till det för dagens träning. Som tur var fastnade jag inte längs med spåret, utan tåget stannade och vände vid Upplands Väsby. Ersättningsbuss därifrån hem men det tog ju sin tid innan de kom. Först kom en buss efter lång tids väntan… Men vad tror SL att folk från två tåg som hunnit stanna ska få plats på en buss… Efter ännu mer väntan kom en till buss… Inte heller den fick jag plats på… Ännu mer väntan och en tredje buss kom, där hade jag tur för den stannade precis framför mig trots att jag stod långt bak i kön, bara att hoppa på. Chauffören trodde dock han körde tåg för han ropa upp hela tiden att ”Tåget skulle till Märsta”.

Hade ju tänkt ta mig till gymmet idag men var ju hemma så sent, så blev ett långt pass på trainer istället 90 minuter varav 80 spenderades på runt 215 watt. Resterande 10 minuter fördelades på 5 minuter uppvärmning och 5 minuter nedkylning.

Det var den kvällen, dags att sova nu typ…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.