TKH

Bloggen om min träning

Träning

Cykelforum i helgen

I helgen är det dags att gå på cykelforum (http://iof1.idrottonline.se/SvenskaCykelforbundet/Nyheter/Egnanyheter/Cykelforum26-27oktober/), ska bli spännande att se vad som tas upp där. Får väl återkomma med intryck senare.

Dagens träning blev i alla fall som tänkt, eller nästan så i alla fall. Tog mig till gymmet efter jobbet och det blev en timme styrketräning, jag glömde dock min lilla fusklapp med vilka övningar jag ska göra hemma. Så det blev inte helt enligt plan men nära nog, det viktiga var att jag höll mig till låga vikter och många repetitioner. Körde alla övningar i 3 set om 20 reps.

4h 15 min träning hittills denna vecka så håller planen än i alla fall 2h 45 min ska jag väl förhoppningsvis hinna med under helgen även om det är cykelforum. Siktar på ett två timmars pass imorgon förmiddag och sedan en timme på söndag som avslutning på veckan.

Fick även styrlager till nya racern idag, så snart ska man väl kunna bygga ihop den. Kanske dyker upp någon lucka i kalendern nästa vecka när man kan ägna lite tid år det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.