TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ny vecka, nytt pass

Inleder vecka två i träningsplanen med att trampa trainer, det blev en timme med mestadels aerob träning men kryddat med lite styrkeintervaller. Skönt med lite omväxling till de långa intervallerna på samma effekt.

3 stycken intervaller på låg kadens och strax över FTP i effekt, hade väl en kadens på runt 65 kanske. Lite högre än vad man borde haft. Sen följdes det upp med aerob träning med inslag av 3 sprintar, där man skulle starta från stillastående eller väldigt låg kadens med en hög växel i och sedan ge järnet.

Lite mekaniska problem idag efter första intervallen, fram hoppade kedjan ner till lilla klingan och sedan vägrade den hoppa upp hur mycket man än försökte växla. Vajern har nog töjts en del, samt känns som jag inte fått justeringen på växlarna helt rätt efter bytet tillbaka. Växelreglaget för framklingan känns inte heller helt rätt i växlingarna, vet inte om det kanske blev något knasigt med den i bytet senast… Hur som helst något borde jag göra åt saken iaf, får se när det blir av…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.