TKH

Bloggen om min träning

Träning

Krattat & byggt cykel

Mycket nu, så man hinner knappt med allt. Träning torsdag & fredag bestod av 1 timme på gymmet var dag. Dagens träning, hade väl tänkt mig någon form av cykel på eftermiddagen. Blev väl det också, dock i form av att bygga cykel. Så till dagens träning får räknas 3 ½ timme krattande istället, så här i förberedelse perioden är det ok tycker jag. Låg intensivt men ändå mycket aktivitet av stora delar av kroppen.

Eftermiddagen spenderades med att bygga cykel, det närmare sig en version 1.0 nu =) Kedjan kvar och att justera in växlarna. Sedan bara börja justera in sittställning och sadel och sådant.. Ett flaskställ kvar att skruva dit också.

Imorgon kanske. Först ska det krattas mer imorgon bitti, ska väl även försöka med tredje passet på gymmet för denna vecka. Borde försöka hinna byta däck på bilen också, ja som sagt det är mycket.

Först är det dock dags att vara lite social och träffa vänner =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.