TKH

Bloggen om min träning

Träning

Version 1.0

Version 1.0 ser ut enligt ovan 🙂
 
S-works Venge ram, Ultegra Di2 växlar med intern batteri, Rotor 3D vevparti med Power2Max effektmätare och ovala klingor från rotor. Romin Evo Pro sadel och Ritchey WCS styrstam och styre. Fulcrum Racing Zero hjul med Michelin 4 Pro däck.
 
Det blev inget gym idag, ett par timmars krattande och promenerande fick räcka som träning. Lite drygt 12 timmar ”träning” när man räknar med krattandet och promenerandet. Den största avvikelsen från träningsplanen var att jag hoppade över ett pass på gymmet denna vecka, samt körde ingen teknikträning denna vecka. Dock mer låg intensiv uthållighetsträning.
 
Som sagt det är inte alltid lätta att få allt att gå ihop, nästa vecka blir också utmanande att få ihop träningsschemat.

2 Kommentarer

  1. Ingen dum version…

  2. Näe, nöjd än så länge. Dock inte testat den än, så hoppas jag dragit åt skruvarna så att den håller ihop. Version 1.1 och så vidare får fixa barnsjukdomar i form av inställningar. Version 2.0 får fixa lågprofils-"buggen" genom nya högprofilshjul i kolfiber..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.