TKH

Bloggen om min träning

Träning

CX-Cupen finalen 17/11

Nu på lördag 9/11 och söndag 10/11 klockan 10 till 12 är det banvisning och öppen träning på SMACK-Crossen banan, banan där finalen av CX-Cupen ska köras 17/11.

Tag med CX eller MTB och åk ut för att köra ett träningspass på banan, mer information hittas på http://www.smack.se/

Glöm inte heller bort att anmäla er till tävlingen den 17/11, har ju stått och krattat i ett antal timmar som förberedelse vill ju inte att det har varit i onödan 😉

För egen del så blir det ingen träning på banan under helgen, ska på tränarutbildning istället – Steg 1 tränare. Ska bli kul, hoppas på att få lära mig en hel del.

Dock så har det ju blivit en del träning under veckan i alla fall, trots tjänsteresa. Började med en vilodag på måndag då jag reste på kvällen och flög till Finland. På tisdag blev det drygt 9 kilometer löpning i centrala Helsingfors, gav mig ut och hoppades att jag skulle hitta tillbaka till hotellet – vilket gick bra 😉 Onsdag börjades med lite knäböj, planka och annat på hotellrummet innan frukost samt följdes upp av en rask promenad på kvällen efter att jag flugit hem igen. Samt idag blev det en timme på gymmet, fortsatt lätta vikter och många repetitioner.

Ett par timmar träning till denna vecka i någon lucka, så har man klarat av veckans mål 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.