TKH

Bloggen om min träning

Träning

Steg 1 Tränare

Då har man genomgått Steg 1 tränarutbildningen under helgen, en bra utbildning tycker jag dock skulle en fortsättning vara bra. Kändes kanske bitvis övergripande men kompletterades bra med öppna diskussioner. Skulle väl dock som sagt önska en fortsättning med lite mer djup och kanske lite mer inriktning på:

  • Mer djupgående om hur kroppen fungerar
  • Utvärdering av resultat, hur tolkar man träningsresultat och drar lärdom av dessa
  • Mer djupgående om hur man lägger upp träning och planerar pass för att uppnå mål
  • Mentala förberedelser och hur man tränar på detta
  • Teknik och hur man avgör om sittställningen är bra

Ja finns väl säkert annat  jag skulle vilja lära mig mer om också, men det är vad jag spontant kom på just nu.

Träningsveckan då, ja lite avvikelse från plan även denna vecka. Minus 10 minuter från vägledande 7 timmar träning. Styrketräningen jag inte riktigt hunnit med denna vecka. Har ju varit tjänsteresa i veckan och sedan tränarutbildning nu i helgen (hann dock med nöd och näppe byta däck på bilen också). Inte alltid helt lätt att få saker och ting gå ihop.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.